top of page
guendesign-4_edited.jpg

Heb je een fysieke winkel en wil je je producten ook online verkopen? Of ben je niet meer tevreden met je huidige webshop? Je wilt een webshop die niet alleen praktisch is, maar ook laat zien wie jij bent en waar je voor staat!

SanneRose_insta_8.png
SHpost_8_2x.png
Illustratie van een planeet

DE ESSENTIE

LAAT jE pRODUCTEN SChITTEREN

Naast het ontwerpen van websites ben ik ook gespecialiseerd in het bouwen van webshops in WIX en Shopify. Ik denk mee in de keuze voor het meest passende platform. De webshop wordt zo ontworpen dat je bezoekers worden omgezet in betalende klanten door jouw unieke verhaal te vertellen en de producten te laten schitteren. We zorgen dat de juiste sfeer wordt doorgevoerd voor een herkenbare uitstraling. Ook zetten we zowel jou als de producten in de spotlight, alles in de juiste balans. Zo voelt de klant zich persoonlijk geholpen en aangetrokken tot jouw merk en je producten. 

guendesign-30_edited.jpg

LOVEly WORDS

Guen van Studio Seren heeft een prachtige webshop voor ons ontworpen en verfrist deze zo nu en dan. Heel fijn contact ook met haar, ze is snel en zorgvuldig. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat ze goed weet wat mooi is en bij ons past. Ze heeft smaak en daar vertrouw ik ook helemaal op. Altijd tevreden, dankjewel lieve Guen.

Yasmina - House of Useless

WERKWIJZE & TIJDLIJN

Polaroid met salie en gedroogde bloemen

DEEpEr CONNECTION

We plannen een kennismaking (online/offline) zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en om te kijken of er een match is van beide kanten. Een goede connectie zorgt voor open en eerlijke communicatie. Zo kunnen we het onderste uit de kan halen!

Polaroid van een vrouw die schrijft in het gras

LET'S CrEATE MAGIC

We gaan de diepte in met een deep dive strategiesessie waarna ik vervolgens mijn magie loslaat op jouw bedrijf. Ik stem op jou af zodat elk ontwerp betekenisvol is en perfect aansluit. We werken vanuit flow en nemen de tijd zodat we het beste resultaat behalen.

Polaroid van mensen die proosten

CElEbrATE!

De laatste stap is de oplevering & implementatie. Jouw nieuwe visuele Zelf gaat het daglicht zien zodat jij jouw droomklanten kunt gaan aantrekken.

Dit vieren we natuurlijk in stijl met een lanceringspost en een heart-to-heart moment om onze samenwerking te vieren!

guendesign-6.jpg

VERKOOP JOUW SOULFUL PRODUCTEN ONLINE

prIJZEN WONDROUS WEBShOp

WONDROUS WEBShOp

 Deep Dive Sessie 

 Navigatiestructuur 

 Visueel concept
 Coming soon pagina
 Homepagina

 Over jou / jouw verhaal

 Detailpagina product

 Winkelwagen

 Klantomgeving

 Lancering visuals

 Bijpassend (stock) fotografie
 SEO basis

INVESTErING: € 2550,- excl. btw

In termijnen betalen is mogelijk in overleg

TAIlOrMADE

pAkkET Op MAAT

Heb je een strategisch, conceptueel of visueel idee in gedachten en valt dit buiten mijn pakketten? Wil je bepaalde add-ons of een combinatie van mijn pakketten? Geen probleem, ik denk graag met je mee! Aan de hand van een open gesprek kunnen we kijken wat Studio Seren voor jou kan betekenen. Als het een match is ontvang je van mij een voorstel, speciaal op maat gemaakt voor jou! Laat bij het contactformulier weten dat je een tailormade pakket wilt.

bottom of page