top of page
guendesign-1_edited.jpg

Zorg voor meer zichtbaarheid online zodat jij moeiteloos jouw unieke verhaal en aanbod kan gaan delen met de wereld. Je ontvangt niet alleen een unieke maar ook een gebruiksvriendelijke website op maat ontworpen en gebouwd. 

Aluwavu_lancering_5_2x.png
WhatsApp Image 2024-04-12 at 14.44.22.jpeg

DE ESSENTIE

Illustratie van een ster (Seren betekend ster in het Keltisch)

BEREIk jOUW DROOMKlANTEN

Maak een verbluffende eerste indruk bij jouw potentiële droomklanten.

Elke website wordt op maat gemaakt in WIX of Showit, afhankelijk van jouw wensen. We kijken samen naar de beste optie voor jou. Beide systemen zijn zeer gemakkelijk in gebruik zodat je zelf moeiteloos aanpassingen kunt aanbrengen. Je kan het ook volledig uit handen geven, mocht je aanpassingen willen in de toekomst.

guendesign-30_edited.jpg

LOVEly WORDS

Ik ben heel blij met onze samenwerking. Guen gaat snel aan de slag en heeft een duidelijk beeld van mijn wensen waardoor er snel de juiste vertaalslag is gemaakt. Wat Guen onderscheidt van andere designers is de unieke stijl en haar kracht zit in het zachte, vrouwelijke en spirituele wat meegenomen wordt in het design. Ik ben onwijs blij met het resultaat en daar wil ik in de toekomst meer van!

Brigitte van der Wielen, Studio B

WERKWIJZE & TIJDLIJN

Polaroid met salie en gedroogde bloemen

DEEpEr CONNECTION

We plannen een kennismaking (online/offline) zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en om te kijken of er een match is van beide kanten. Een goede connectie zorgt voor open en eerlijke communicatie. Zo kunnen we het onderste uit de kan halen!

Polaroid van een vrouw die schrijft in het gras

LET'S CrEATE MAGIC

We gaan de diepte in met een deep dive strategiesessie waarna ik vervolgens mijn magie loslaat op jouw bedrijf. Ik stem op jou af zodat elk ontwerp betekenisvol is en perfect aansluit. We werken vanuit flow en nemen de tijd zodat we het beste resultaat behalen.

Polaroid van mensen die proosten

CElEbrATE!

De laatste stap is de oplevering & implementatie. Jouw nieuwe visuele Zelf gaat het daglicht zien zodat jij jouw droomklanten kunt gaan aantrekken.

Dit vieren we natuurlijk in stijl met een lanceringspost en een heart-to-heart moment om onze samenwerking te vieren!

guendesign-6.jpg

prIJZEN WEBSITE WEAVING

WEBSITE WEAVING

 Deep Dive Sessie 

 Navigatiestructuur 

 Visueel concept

 5 pagina's (desktop & mobiel)  

 Coming soon pagina

 Bijpassend (stock) fotografie

 Mock-ups / lancering visuals

 SEO basis

INVESTErING: € 2250,- excl. btw

In termijnen betalen is mogelijk in overleg

TAIlOrMADE

pAkkET Op MAAT

Heb je een strategisch, conceptueel of visueel idee in gedachten en valt dit buiten mijn pakketten? Wil je bepaalde add-ons of een combinatie van mijn pakketten? Geen probleem, ik denk graag met je mee! Aan de hand van een open gesprek kunnen we kijken wat Studio Seren voor jou kan betekenen. Als het een match is ontvang je van mij een voorstel, speciaal op maat gemaakt voor jou! Laat bij het contactformulier weten dat je een tailormade pakket wilt.

bottom of page