top of page
guendesign-38_edited.jpg

Jij wilt in woorden uitdrukken welk gevoel en energie je wilt overbrengen naar jouw klanten, maar hoe? Ben jij een bewuste/holistische ondernemer? Steven helpt je graag met teksten voor je website, retreat/ceremonies of social media.

CC-3_1x.png
_2xSmG_Lancering_3.png
Illustratie van een veer

DE ESSENTIE

REWrITE yOUr STORy

Steven, een creatieve ziel met een passie voor taal, schrijft met zijn intuïtieve kijk een gepersonaliseerd verhaal voor jouw bedrijf. Ik ontwerp een aantal bijpassende templates voor social media. We bundelen dit in een handige copywriting guide met tips waarmee je jouw boodschap consistent in al jouw platformen kan integreren.

 

Door de gevoelsmatige schrijfstijl wordt het mogelijk jouw klanten op een diepgaander niveau te raken met jouw unieke manier van werken. Daarvoor tunen we in op wat jou en jouw visie als ondernemer van de rest onderscheidt.​

guendesign-30_edited.jpg

LOVEly WORDS

Ik vond jullie aanpak en samenwerking heel fijn. Ik voelde echt de betrokkenheid en jullie dachten goed mee. Probeerden echt mijn visie te achterhalen en waar ik voor sta en dat te vertalen. Ik vond de zoom call heel leuk waarbij jullie gewoon echt mee over mij te weten wilden komen, daardoor kreeg ik echt het idee dat jullie de persoon achter het bedrijf willen leren kennen en hier op inspelen. Dat zie je ook terug in de schrijfstijl!

Eva Booms, Flourish

WERKWIJZE & TIJDLIJN

Polaroid met salie en gedroogde bloemen

DEEpEr CONNECTION

We plannen een kennismaking (online/offline) zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en om te kijken of er een match is van beide kanten. Een goede connectie zorgt voor open en eerlijke communicatie. Zo kunnen we het onderste uit de kan halen!

Polaroid van een vrouw die schrijft in het gras

LET'S CrEATE MAGIC

We gaan de diepte in met een deep dive strategiesessie waarna ik vervolgens mijn magie loslaat op jouw bedrijf. Ik stem op jou af zodat elk ontwerp betekenisvol is en perfect aansluit. We werken vanuit flow en nemen de tijd zodat we het beste resultaat behalen.

Polaroid van mensen die proosten

CElEbrATE!

De laatste stap is de oplevering & implementatie. Jouw nieuwe visuele Zelf gaat het daglicht zien zodat jij jouw droomklanten kunt gaan aantrekken.

Dit vieren we natuurlijk in stijl met een lanceringspost en een heart-to-heart moment om onze samenwerking te vieren!

guendesign-6.jpg

prIJZEN CONSCIOUS COpyWRITING

CONSCIOUS COpyWRITING

Omdat ieder verhaal uniek is, maken we voor het conscious copywriting pakket graag een pakket op maat.

Het basispakket is de opbouw van het traject waarin we de diepte in duiken om jou beter te leren kennen zodat we jouw verhaal kunnen vangen in woorden. Zodra we weten wat jouw wensen zijn ontvang je na de kennismaking een offerte op maat met een inschatting van de uren en de prijs.

 Deep Dive Strategiesessie 

 Tussentijdse brainstormsessies

 Teksten op maat (voor bijvoorbeeld je website, social media teksten, of brochure/drukwerk)

✧ Copywriting guide zodat je een heldere boodschap kan overbrengen met jouw unieke tone of voice.

UURTArIEF: € 60,- per uur

excl. btw

bottom of page