top of page

STUDIO SEREN'S WERKWIJZE

Waar intuitive design & strategy elkaar ontmoeten

Als intuïtief ontwerper voel ik in op jou als uniek mens. Elke onderneming is anders, en zo natuurlijk ook die van jou! Ik neem graag alle informatie in mij op als een spons waardoor ik een overvloed aan inspiratie krijg.

 

Of we nou werken aan een nieuwe branding, website, illustraties of drukwerk. Ik zet de energie die ik van jou krijg tijdens onze 1-op-1 sessies en de inspiratie die we verzamelen om naar unieke ontwerpen.

guendesign-54.jpg
Polaroid_1.png

Deeper connection

We plannen een kennismaking (online/offline) zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en om te kijken of er een match is van beide kanten. Een goede connectie zorgt voor open en eerlijke communicatie. Zo kunnen we het onderste uit de kan halen!

Polaroid_2.png

Let's create magic

We gaan de diepte in met een deep dive sessie waarna ik vervolgens mijn magie loslaat op jouw bedrijf. Ik stem op jou af zodat elk ontwerp perfect aansluit op jou en je business. Zo kan jij met trots naar buiten treden en weer gaan stralen!

Polaroid_3.png

Celebrate!

De laatste stap is de implementatie & oplevering. We plannen een moment in waarop jouw nieuwe branding/website het daglicht mag gaan zien zodat jij jouw droomklanten kunt gaan aantrekken. Dit vieren we natuurlijk in stijl met een lanceringspost en een moment om te proosten!

guendesign-38.jpg

Together we will make your business grow and glow

bottom of page