top of page

SOUlFUl SERVICES

Laten we samen impact maken door met jouw nieuwe visuele verhaal Moeder Aarde mooier achter te laten voor deze generatie en alle generaties die nog gaan volgen.

Illustratie van twee handen: samenwerken
stars.png

yOU DESErVE TO ShINE MOrE BrIGhTly ThAN EVEr BEfOrE lIkE A GlOWING STAr IN thE NiGhT Sky rADIATING ITS lIGhT ThrOUGhOUT ThE ENTIrE GAlAxy.

Pak mijn hand en ik neem je mee naar het volgende hoofdstuk in jouw unieke verhaal. Tijdens onze samenwerking achterhalen we wie jij écht bent in de kern. We werken toe naar de essentie van jouw bedrijf, van binnen naar buiten. Wij werken aan jouw fundament zodat jij je kunt focussen op jouw kracht om de wereld mooier te maken.

 

 Het doel: jouw droomklanten gaan aantrekken en impact maken met jouw passende visuele verhaal. Door onze diepgaande samenwerking kunnen we Moeder Aarde mooier achter laten voor deze generatie en alle generaties die nog gaan volgen.

Illustratie van een zon

BrilliANT BrANDING

Heb je het gevoel dat er binnen jouw huisstijl geen harmonie meer is? Vloeit er geen eenheid meer door jouw merk? Ik help je de rode draad te vinden en jouw branding tot een visueel geheel te laten samensmelten. Samen laten we jouw bedrijf weer stralen, zodat niemand meer om jou heen kan. 

Design van een label voor duurzame huidverzorging
Illustraties op een iPad tablet
Man met handen op zijn hart
Vrouw die een boek leest in een bloemenveld
Illustratie van een veer

CONSCIOUS COpyWrITING

Steven, een creatieve ziel met een passie voor taal, schrijft met zijn intuïtieve kijk een gepersonaliseerd verhaal voor jouw bedrijf. Door de gevoelsmatige schrijfstijl wordt het mogelijk jouw klanten op een diepgaander niveau te raken met jouw unieke manier van werken. Daarvoor tunen we in op wat jou en jouw visie als ondernemer van de rest onderscheidt.​

Een pijl

Dit pakket wordt voor jou op maat gemaakt

WEBSITE WEAVING

Illustratie van een ster (Seren betekend ster in het Keltisch)

Zorg voor meer zichtbaarheid online zodat jij moeiteloos jouw unieke verhaal en aanbod kan gaan delen met de wereld. Je ontvangt niet alleen een unieke maar ook een gebruiksvriendelijke website op maat ontworpen en gebouwd. Maak een verbluffende eerste indruk bij jouw potentiële droomklanten.

guendesign-1_edited.jpg
Vrouw die met een laptop in het bloemenveld zit
Ur-Art-5.png
guendesign-4_edited.jpg
SHpost_6_2x.png
Website design voor Always Summer duurzame sieraden
Illustratie van een planeet

WONDROUS WEBShOp

Je wilt een webshop die niet alleen praktisch is, maar ook laat zien wie jij bent en waar je voor staat! De shop wordt zo ontworpen dat je bezoekers worden omgezet in betalende klanten door jouw unieke verhaal te vertellen en de producten te laten schitteren. We creëeren de juiste sfeer door jouw branding consistent toe te passen op elke pagina. Zo krijgt jouw webshop een herkenbare uitstraling!

Illustratie van een ster

ShINE ON SOCIAlS

Je wilt een professionelere uitstraling, meer interactie en een grotere community op Instagram. Maar hoe bereik je dat doel? In samenwerking met Bagus Stories krijg je niet alleen aansluitende templates maar ook een krachtige social media strategie voor meer structuur en een herkenbare look & feel.

guendesign-18_edited.png
Instagram design voor natuurlijke huidverzorging
Instagram template story
NowBooking_slide_2.png

AANVUllENDE DIENSTEN

Naast onze vaste pakketten zijn we ook gespecialiseerd in onderstaande diensten. Deze kan je zowel los als aanvullend boeken. Heb je hulp nodig bij illustraties, drukwerk, art direction of stock-fotografie? Vul het contactformulier in om een aanvraag te doen.

bottom of page