top of page
guendesign-18_edited.png

Je wilt een professionelere uitstraling, meer interactie en een grotere community op Instagram. Maar hoe bereik je dat doel? Samen met Bagus Stories bouwen we jouw merk uit op Instagram door een ijzersterk plan, een strategie en handvatten zodat jouw Social Media eenheid uitstraalt.

guen-BB-Insta.png
Bagus-Stories-IG-visuals.jpg
Illustratie van een ster

DE ESSENTIE

MEEr STRUCTUUr EN EEN hERkENBARE LOOk & FEEl Op JE SOCIAlS.

​We starten met een Deep Dive Strategiesessie om te achterhalen wat je inhoudelijke wensen zijn en wat je wilt uitstralen op jouw socials. Studio Seren ontwerpt unieke post & story templates en uitgesproken highlights. Bagus Stories ondersteunt bij social account inrichten, content ideeën en ondersteuning/CMS planning, hashtags implementatie (afhankelijk van het pakket).

 

Wil je hierna zelf aan de slag? We bespreken hoe je alles zelf kan implementeren en kan doorvoeren in de toekomst. Je kan natuurlijk ook alles uit handen geven en wij pakken dit verder voor je op! Bekijk hieronder onze pakketten of plan gelijk een kennismaking in.

"SAMEN DE WEREld EEN STUkJE MOOIEr MAKEN DOOr VErhAlEN TE VErTEllEN EN VAST TE lEGGEN ZODAT jOUW MErk EChT IMpACT KAN MAKEN EN jOUW DROOMKlANTEN BErEIkT."

EVEN VOORSTELLEN

DE BACKSTOry VAN BAGUS

Samen de wereld een stukje mooier maken door verhalen te vertellen en vast te leggen zodat jouw merk echt impact kan maken en jouw droomklanten bereikt. Dat is wat wij willen. Daaraan kunnen bijdragen én ook nog eens het collectieve bewustzijn verhogen is voor ons een win-win. Het geeft ons het ultieme gevoel van voldoening. Wij hopen jou als mens, als ondernemer en jouw bedrijf datzelfde geweldige gevoel te kunnen geven door jouw online zichtbaarheid te vergroten. Waarde te brengen, te groeien, bewust een droom te verwezenlijken en samen iets betekenisvol de wereld in te brengen.

Niet voor niks hebben we gekozen voor de naam Bagus. Bagus (spreek uit als: bah-goes) betekend in Bahasa Indonesia goed, fijn, mooi etc. Voor ons staat dit woord ook voor positiviteit en je dromen waar maken.

Scherm­afbeelding 2024-06-11 om 11.57.47.png
102A0383-1-e1714743341652.jpg
guendesign-6.jpg

prIJZEN ShINE ON SOCIAlS

EENMALIGE INVESTERING

ShINE ON SOCIAlS

KICkSTArT

 Deep Dive Sessie & Persoonlijke intake

 Waardevolle handvatten per PDF

 Content ideeën voor je kalender

 Social account inrichten

 Persoonlijk advies op maat

 12 story & post templates (in Canva)

 Highlight iconen

INVESTErING: € 969,- excl. btw

VANAF PRIJS PER MAAND

ShINE ON SOCIAlS

ASSISTENT

 Persoonlijke intake

 Contentplanning

 Inplannen via CMS op IG + FB

 Content creatie

 Content input Implementatie

 Hashtags implementatie

 WhatsApp + email support

 4 story + post templates (in Canva)

INVESTErING VANAF: € 515,- excl. btw

bottom of page