top of page

VANUIT FLOW lATEN WE jOUW BEDrIjF GrOEIEN ZODAT jij WEEr kAN GAAN STrALEN!

Samenwerken met een diepgaande connectie

Illustratie van twee handen: samenwerken
stars.png

yOU DESErVE TO ShINE MOrE BrIGhTly ThAN EVEr BEfOrE lIkE A GlOWING STAr IN thE NiGhT Sky rADIATING ITS lIGhT ThrOUGhOUT ThE ENTIrE GAlAxy.

De missie van Studio Seren is om jou als bewuste en holistische ondernemer weer te laten stralen door middel van een frisse strategie, authentieke branding en sprankelend webdesign.


Pak mijn hand en ik neem je mee naar het volgende hoofdstuk in jouw unieke verhaal. Tijdens onze samenwerking achterhalen we wie jij écht bent in de kern. We werken samen aan een gloednieuwe versie van jouw bedrijf en wat jij in de wereld wil zetten, van binnen naar buiten. Zo kan jij jouw droomklanten gaan aantrekken.

Design van een label voor duurzame huidverzorging
Illustraties op een iPad tablet
Illustratie van een zon

BrilliANT BrANDING

Heb je het gevoel dat er binnen jouw huisstijl visueel geen harmonie meer is? Zie je door de kleuren de volledige regenboog niet meer? Zie je dat er door een overvloed aan stijlelementen geen eenheid meer door jouw merk vloeit?

Ik help je de rode draad te vinden en jouw branding tot een visueel geheel te laten samensmelten. Samen laten we jouw bedrijf weer stralen, zodat niemand meer om jou heen kan. Als jij een ondernemer bent die de wereld op een bewuste manier tegemoet wil treden en daarvoor luistert naar wat jouw intuïtie je wilt vertellen... Dan weet ik zeker dat wij een goede connectie zullen hebben! Ik ontwerp een branding die jouw essentie visueel weergeeft en weerspiegelt wie jij werkelijk bent, zodat je de klanten kan aantrekken die daarbij passen.

 Deep Dive Sessie (60 min)

 Moodboard, kleur +        
     typografie selectie 

 Logo variaties & beeldmerk

 Stijlelementen + illustraties

 Shine on socials templates op maat gemaakt in Canva 

 Bijpassend (stock) fotografie

 9 lancering visuals zodat je weet  
     hoe je je merk kan inzetten

 1x drukwerk of PDF ontwerp

 Brand book met een overzicht van
     jouw nieuwe uitstraling en richtlijnen

 1:1 persoonlijk Whatsapp support

INVESTErING: € 1999,- excl. btw

In termijnen betalen is mogelijk in overleg

guendesign-7_edited_edited_edited.jpg

Ik ben heel blij met onze samenwerking. Guen gaat snel aan de slag en heeft een duidelijk beeld van mijn wensen waardoor er snel de juiste vertaalslag is gemaakt. Wat Guen onderscheidt van andere designers is de unieke stijl en haar kracht zit in het zachte, vrouwelijke en spirituele wat meegenomen wordt in het design. Ik ben onwijs blij met het resultaat en daar wil ik in de toekomst meer van!
 

- Brigitte van der Wielen

CONSCIOUS COpyWrITING

Steven, een creatieve ziel met een passie voor taal, schrijft met zijn intuïtieve kijk een gepersonaliseerd verhaal voor jouw bedrijf. Ik ontwerp een aantal bijpassende templates voor social media. We bundelen dit in een handige copywriting guide met tips waarmee je jouw boodschap consistent in al jouw platformen kan integreren.

Door de gevoelsmatige schrijfstijl wordt het mogelijk jouw klanten op een diepgaander niveau te raken met jouw unieke manier van werken. Daarvoor tunen we in op wat jou en jouw visie als ondernemer van de rest onderscheidt.

 Deep Dive Sessie 

 Brainstormsessies

 Teksten op maat (zoals een brand story, brochure, teksten voor je ceremonie en websiteteksten

✧ Copywriting guide

priJS Op AANVrAAG

In termijnen betalen is mogelijk in overleg

Man met handen op zijn hart
Vrouw die een boek leest in een bloemenveld
Illustratie van een veer
Een pijl

Dit pakket wordt voor jou op maat gemaakt

guendesign-7_edited_edited_edited.jpg

Ik vond jullie aanpak en samenwerking heel fijn. Ik voelde echt de betrokkenheid en jullie dachten goed mee. Probeerden echt mijn visie te achterhalen en waar ik voor sta en dat te vertalen. Ik vond de zoom call heel leuk waarbij jullie gewoon echt mee over mij te weten wilden komen, daardoor kreeg ik echt het idee dat jullie de persoon achter het bedrijf willen leren kennen en hier op inspelen. Dat zie je ook terug in de schrijfstijl!
 

- Eva Booms

Website design voor Aluwavu holistische conceptstore
Vrouw die met een laptop in het bloemenveld zit

WONDROUS WEBDESIGN

Zorg voor meer zichtbaarheid online zodat jij moeiteloos jouw unieke verhaal en aanbod kan gaan delen met de wereld. Ik ontwerp en bouw unieke én gebruiksvriendelijke & gepersonaliseerde websites. Ik zorg ervoor dat jij een verbluffende eerste indruk maakt bij jouw droomklanten.

Elke website wordt op maat gemaakt in WIX of Showit, afhankelijk van jouw wensen. Beide systemen zijn zeer gemakkelijk in gebruik zodat je zelf moeiteloos aanpassingen kunt aanbrengen.

 Deep Dive Sessie 

 Navigatiestructuur 

 Visueel concept

 5 pagina's (desktop & mobiel)  

 Coming soon pagina

 Bijpassend (stock) fotografie

 Mock-ups / lancering visuals

 SEO basis

INVESTErING: € 2250,- excl. btw

In termijnen betalen is mogelijk in overleg

Illustratie van een ster (Seren betekend ster in het Keltisch)
guendesign-7_edited_edited_edited.jpg

De samenwerking met Guen heb ik als ontzettend fijn en moeiteloos ervaren! Guen staat overal voor open en denkt graag met je mee. Niks is teveel, je kunt met al je vragen of ideeën bij haar terecht, waarna zij vol energie en creativiteit aan de slag gaat. Is het niet helemaal naar wens? Dan gaat ze door totdat je tevreden bent. Guen is flexibel in haar agenda, communiceert duidelijk en is boven alles ontzettend behulpzaam. Dankjewel lieve Guen!
 

- Marlies Roeterdink

INTUITIVE WEBShOp

Heb je een fysieke winkel en wil je je producten ook online verkopen? Of ben je niet meer tevreden met je huidige webshop? Je wilt een webshop die niet alleen praktisch is, maar ook laat zien wie jij bent en waar je voor staat!

Naast het ontwerpen van websites ben ik ook gespecialiseerd in het bouwen van webshops in WIX en Shopify. Ik denk mee in de keuze voor een platform. De shop wordt zó ontworpen dat je bezoekers worden omgezet in betalende klanten door jouw unieke verhaal te vertellen en de producten te laten schitteren. Ik creëer de juiste sfeer door jouw branding consistent toe te passen op elke pagina. Zo krijgt jouw webshop een herkenbare uitstraling!

 Deep Dive Sessie 

 Navigatiestructuur 

 Visueel concept
 Coming soon pagina
 Homepagina

 Over / jouw verhaal

 Detailpagina product

 Winkelwagen

 Klantomgeving

 Mock-ups / lancering visuals

 Bijpassend (stock) fotografie
 SEO basis

INVESTErING: € 2550,- excl. btw

In termijnen betalen is mogelijk in overleg

Website design voor Always Summer duurzame sieraden
Website design voor Always Summer duurzame sieraden
Illustratie van een planeet
guendesign-7_edited_edited_edited.jpg

De samenwerking was ontzettend fijn. Guen is een onwijs gezellig persoon en daarnaast ook nog eens getalenteerd! We hebben in samenwerking de Studio Paper Citrus Box ontworpen. De designs sloten helemaal aan op het verhaal achter de box, designs met een betekenis! Wat voor Guen belangrijk is (denk aan duurzaamheid en een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu) komt ook echt terug in haar werk.

 

Studio Paper

Instagram design voor natuurlijke huidverzorging
Instagram template story
Illustratie van een ster

ShINE ON SOCIAlS

Je wilt een professionelere uitstraling, meer interactie en een grotere community op Insta. Maar hoe bereik je dat doel? Ik help je jouw branding door te trekken op Instagram voor meer structuur en een herkenbare look & feel.

We starten met een Deep Dive strategiesessie om te achterhalen wat je inhoudelijke wensen zijn en wat je wilt uitstralen op jouw socials. We ontwerpen unieke post & story templates, een krachtige bio en uitgesproken highlights. Als laatste ontvang je tips om je templates te implementeren en zelf door te voeren in de toekomst.

 Deep Dive Sessie 

 Highlight iconen 

 Post templates

 Story templates  

✧ Zelf aan te passen in Canva

*Hoeveelheid templates afhankelijk van jouw wensen

INVESTErING VANAF: € 444,- excl. btw

Scherm­afbeelding 2024-02-12 om 13.39.16.png
Illustratie van een stralende zon

IllUMINATING IllUSTrATIONS

Authentieke en persoonlijke illustraties die aansluiten bij jouw unieke verhaal. Illustraties zijn er in alle vormen en maten: van heel fijn en sierlijk tot krachtig en stoer. Ik ontwerp op maat iets wat het beste bij jouw onderneming aansluit. Je kan de illustraties gebruiken voor social media of je website. Maar natuurlijk ook voor specifiek drukwerk. Op deze manier zal jouw bedrijf nog meer opvallen!

Illustratie van bladeren en de maan

DUUrZAAM DrUkWErk

Heb jij een uniek analoog idee zoals custom canvas tasjes, een bedankkaartje voor jouw klanten of stickers die je kan uitdelen? Samen vinden we een manier om jouw idee om te toveren tot iets magisch! Wij kiezen altijd voor tijdloze designs en duurzaam drukwerk op gerecycled papier. Denk aan compostpapier, henneppapier of bierpapier. We kiezen samen de passende optie voor jou!

​✧ Kennismaking
✧ Deep Dive strategiesessie
✧ Brainstormsessie
✧ Een aantal unieke illustraties
✧ Drukwerk naar keuze
✧ Implementatie tips
✧ Illustratie guide

✧ Visitekaartjes
✧ Bedankkaartjes

✧ Flyers
✧ Stickers
✧ Verpakkingen

✧ Inzichtkaarten

✧ Cadeaubonnen
✧ Posters
✧ Templates

✧ Canvas tassen
✧ Ander tof idee? Laat het ons weten!

Investering & duur:

afhankelijk van de aanvraag

Investering & duur:

afhankelijk van de aanvraag

Polaroid met salie en gedroogde bloemen

DEEpEr CONNECTION

We plannen een kennismaking (online/offline) zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en om te kijken of er een match is van beide kanten. Een goede connectie zorgt voor open en eerlijke communicatie. Zo kunnen we het onderste uit de kan halen!

Polaroid van een vrouw die schrijft in het gras

LET'S CrEATE MAGIC

We gaan de diepte in met een deep dive sessie waarna ik vervolgens mijn magie loslaat op jouw bedrijf. Ik stem op jou af zodat elk ontwerp perfect aansluit op jou en je business. Zo kan jij met trots naar buiten treden en weer gaan stralen!

Polaroid van mensen die proosten

CElEbrATE!

De laatste stap is de implementatie & oplevering. We plannen een moment in waarop jouw nieuwe branding/website het daglicht mag gaan zien zodat jij jouw droomklanten kunt gaan aantrekken. Dit vieren we natuurlijk in stijl met een lanceringspost en een moment om te proosten!

Scherm­afbeelding 2023-09-28 om 13.58.15.png

Tailormade

Heb je een strategisch, conceptueel of visueel idee in gedachten en valt dit buiten mijn pakketten? Geen probleem, ik denk graag met je mee! Aan de hand van een open gesprek kunnen we kijken wat Studio Seren voor jou kan betekenen. Als het een match is ontvang je van mij een voorstel, speciaal op maat gemaakt voor jou! Laat bij het contactformulier weten dat je een tailormade pakket wilt.

bottom of page