top of page
Scherm­afbeelding 2023-09-28 om 14_edited.jpg

Heb je het gevoel dat er binnen jouw huisstijl visueel geen harmonie meer is? Zie je door de kleuren de volledige regenboog niet meer? Zie je dat er door een overvloed aan stijlelementen geen eenheid meer door jouw merk vloeit?

sketch-2.png
lohm_post_6.png
zon.png

DE ESSENTIE

IT'S jUST ThE BEGINNING...

Ik help je de rode draad te vinden en jouw branding tot een visueel geheel te laten samensmelten. Samen laten we jouw bedrijf weer stralen, zodat niemand meer om jou heen kan. Ik ontwerp een branding die jouw essentie visueel weergeeft en weerspiegelt wie jij werkelijk bent, zodat je de klanten kan aantrekken die daarbij passen.

Als jij een ondernemer bent die de wereld op een bewuste manier tegemoet wil treden en daarvoor luistert naar wat jouw intuïtie je wilt vertellen...dan weet ik zeker dat wij een goede connectie zullen hebben!

guendesign-30_edited.jpg

LOVEly WORDS

De samenwerking heb ik als ontzettend fijn en moeiteloos ervaren! Guen staat overal voor open en denkt graag met je mee. Niks is teveel, je kunt met al je vragen of ideeën bij haar terecht, waarna zij vol energie en creativiteit aan de slag gaat. Is het niet helemaal naar wens? Dan gaat ze door totdat je tevreden bent. Guen is flexibel in haar agenda, communiceert duidelijk en is boven alles ontzettend behulpzaam.

Marlies Roeterdink, De Reis naar Vrijheid

WERKWIJZE & TIJDLIJN

Polaroid met salie en gedroogde bloemen

DEEpEr CONNECTION

We plannen een kennismaking (online/offline) zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en om te kijken of er een match is van beide kanten. Een goede connectie zorgt voor open en eerlijke communicatie. Zo kunnen we het onderste uit de kan halen!

Polaroid van een vrouw die schrijft in het gras

LET'S CrEATE MAGIC

We gaan de diepte in met een deep dive strategiesessie waarna ik vervolgens mijn magie loslaat op jouw bedrijf. Ik stem op jou af zodat elk ontwerp betekenisvol is en perfect aansluit. We werken vanuit flow en nemen de tijd zodat we het beste resultaat behalen.

Polaroid van mensen die proosten

CElEbrATE!

De laatste stap is de oplevering & implementatie. Jouw nieuwe visuele Zelf gaat het daglicht zien zodat jij jouw droomklanten kunt gaan aantrekken.

Dit vieren we natuurlijk in stijl met een lanceringspost en een heart-to-heart moment om onze samenwerking te vieren!

guendesign-6.jpg

prIJZEN BrIllIANT BRANDING

BrIllIANT BRANDING

 Deep Dive Sessie (60 min)

 Moodboard

 Kleurenpalet
 Lettertypes

 Logo variaties & beeldmerk

 Stijlelementen + illustraties

 Bijpassend (stock) fotografie

 Shine on socials templates

 Lancering visuals

 1x drukwerk of PDF ontwerp

 Brand book (huisstijl overzicht)

 1:1 persoonlijk Whatsapp support

INVESTErING: € 1999,- excl. btw

In termijnen betalen is mogelijk

TAIlOrMADE

pAkkET Op MAAT

Heb je een strategisch, conceptueel of visueel idee in gedachten en valt dit buiten mijn pakketten? Wil je bepaalde add-ons of een combinatie van mijn pakketten? Geen probleem, ik denk graag met je mee! Aan de hand van een open gesprek kunnen we kijken wat Studio Seren voor jou kan betekenen. Als het een match is ontvang je van mij een voorstel, speciaal op maat gemaakt voor jou! Laat bij het contactformulier weten dat je een tailormade pakket wilt.

bottom of page