top of page
guendesign-17_edited.jpg

VANUIT FLOW lATEN WE jOUW BEDrIjF GrOEIEN ZODAT jij WEEr kAN GAAN STrALEN!

Samenwerken met een diepgaande connectie

stars.png

you deserve to shine more brightly than ever before

like a glowing star in the night sky

radiating its light throughout

the entire galaxy

De missie van Studio Seren is om jou als bewuste en holistische ondernemer weer te laten stralen door middel van een frisse strategie, authentieke branding en sprankelend webdesign.


Pak mijn hand en ik neem je mee naar het volgende hoofdstuk in jouw unieke verhaal. Tijdens onze samenwerking achterhalen we wie jij écht bent in de kern. We werken samen aan een gloednieuwe versie van jouw bedrijf en wat jij in de wereld wil zetten, van binnen naar buiten. Zo kan jij jouw droomklanten gaan aantrekken.

BrilliANT BrANDING

Heb je het gevoel dat er binnen jouw huisstijl visueel geen harmonie meer is? Zie je door de kleuren de volledige regenboog niet meer? Zie je dat er door een overvloed aan stijlelementen geen eenheid meer door jouw merk vloeit?

Ik help je de rode draad te vinden en jouw branding tot een visueel geheel te laten samensmelten. Samen laten we jouw bedrijf weer stralen, zodat niemand meer om jou heen kan. Als jij een ondernemer bent die de wereld op een bewuste manier tegemoet wil treden en daarvoor luistert naar wat jouw intuïtie je wilt vertellen... Dan weet ik zeker dat wij een goede connectie zullen hebben! Ik ontwerp een branding die jouw essentie visueel weergeeft en weerspiegelt wie jij werkelijk bent, zodat je de klanten kan aantrekken die daarbij passen.

 Deep Dive Sessie 

 Moodboard 

 Kleur selectie

 Font selectie  

 Logo variaties + Beeldmerk

 Stijlelementen + illustraties  

 Shine on socials templates

 Bijpassend (stock) fotografie

 Mock-ups / lancering visuals

 1x drukwerk of PDF ontwerp

 Brand book

guendesign-30.jpg

CONSCIOUS COpyWrITING

Steven, een creatieve ziel met een passie voor taal, schrijft met zijn intuïtieve kijk een gepersonaliseerd verhaal voor jouw bedrijf. Ik ontwerp een aantal bijpassende templates voor social media. We bundelen dit in een handige copywriting guide met tips waarmee je jouw boodschap consistent in al jouw platformen kan integreren.

 

Door de gevoelsmatige schrijfstijl wordt het mogelijk jouw klanten op een diepgaander niveau te raken met jouw unieke manier van werken. Daarvoor tunen we in op wat jou en jouw visie als ondernemer van de rest onderscheidt.

 Deep Dive Sessie 

 Brainstormsessies

 Brand story

 Website teksten  

✧ Copywriting guide

✧ 4 social templates

guendesign-39.jpg
guendesign-61.jpg

WONDROUS WEBDESIGN

Zorg voor meer zichtbaarheid online zodat jij moeiteloos jouw unieke verhaal en aanbod kan gaan delen met de wereld. Ik ontwerp en bouw unieke én gebruiksvriendelijke & gepersonaliseerde websites. Ik zorg ervoor dat jij een verbluffende eerste indruk maakt bij jouw (potentiële) klanten.

 

Elke website wordt op maat gemaakt in WIX of Showit, afhankelijk van jouw wensen. Beide systemen zijn zeer gemakkelijk in gebruik zodat je zelf moeiteloos aanpassingen kunt aanbrengen.

 Deep Dive Sessie 

 Navigatiestructuur 

 Visueel concept

 5 pagina's (desktop & mobiel)  

 Coming soon pagina

 Bijpassend (stock) fotografie

 Mock-ups / lancering visuals

 SEO basis

INTUITIVE WEBShOp

Heb je een fysieke winkel en wil je je producten ook online verkopen? Of ben je niet meer tevreden met je huidige webshop?Je wilt een webshop die niet alleen praktisch is, maar ook laat zien wie jij bent en waar je voor staat!

 

Naast het ontwerpen van websites ben ik ook gespecialiseerd in het bouwen van webshops in WIX en Shopify. Ik denk mee in de keuze voor een platform. De shop wordt zó ontworpen dat je bezoekers worden omgezet in betalende klanten door jouw unieke verhaal te vertellen en de producten te laten schitteren. Ik creëer de juiste sfeer door jouw branding consistent toe te passen op elke pagina. Zo krijgt jouw webshop een herkenbare uitstraling!

 Deep Dive Sessie 

 Navigatiestructuur 

 Visueel concept
 Coming soon pagina
 Homepagina

 Over / jouw verhaal

 Detailpagina product

 Winkelwagen

 Klantomgeving

 Mock-ups / lancering visuals

 Bijpassend (stock) fotografie
 SEO basis

Mockupflower_2.png

ShINE ON SOCIAlS

Je wilt een professionelere uitstraling, meer interactie en een grotere community op Instagram. Maar hoe bereik je dat doel? 

 

Ik help je jouw branding door te trekken op Instagram voor meer structuur en een herkenbare look & feel.

We starten met een Deep Dive strategiesessie om te achterhalen wat je inhoudelijke wensen zijn en wat je wilt uitstralen op jouw socials. We ontwerpen unieke post & story templates, een krachtige bio en uitgesproken highlights. Als laatste ontvang je tips om je templates te implementeren en zelf door te voeren in de toekomst.

 Deep Dive Sessie 

 Highlight iconen 

 Post templates

 Story templates  

✧ Zelf aan te passen in Canva

guendesign-10.jpg

*Hoeveelheid templates afhankelijk van jouw wensen

Scherm­afbeelding 2024-02-12 om 13.39.16.png
seren-icons-01.png

IllUMINATING IllUSTrATIONS

Authentieke en persoonlijke illustraties die aansluiten bij jouw unieke verhaal. Illustraties zijn er in alle vormen en maten: van heel fijn en sierlijk tot krachtig en stoer. Ik ontwerp op maat iets wat het beste bij jouw onderneming aansluit. Je kan de illustraties gebruiken voor social media of je website. Maar natuurlijk ook voor specifiek drukwerk. Op deze manier zal jouw bedrijf nog meer opvallen!

seren-icons-02.png

DUUrZAAM DrUkWErk

Heb jij een uniek analoog idee zoals custom canvas tasjes, een bedankkaartje voor jouw klanten of stickers die je kan uitdelen? Samen vinden we een manier om jouw idee om te toveren tot iets magisch! Wij kiezen altijd voor tijdloze designs en duurzaam drukwerk op gerecycled papier. Denk aan compostpapier, henneppapier of bierpapier. We kiezen samen de passende optie voor jou!

​✧ Kennismaking
✧ Deep Dive strategiesessie
✧ Brainstormsessie
✧ Een aantal unieke illustraties
✧ Drukwerk naar keuze
✧ Implementatie tips
✧ Illustratie guide

Investering & duur : afhankelijk van de aanvraag

✧ Visitekaartjes
✧ Bedankkaartjes

✧ Flyers
✧ Stickers
✧ Verpakkingen

✧ Inzichtkaarten

✧ Cadeaubonnen
✧ Posters
✧ Templates

✧ Canvas tassen
✧ Ander tof idee? Laat het ons weten!

Investering & duur : afhankelijk van de aanvraag

Polaroid_1.png

DEEpEr CONNECTION

We plannen een kennismaking (online/offline) zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en om te kijken of er een match is van beide kanten. Een goede connectie zorgt voor open en eerlijke communicatie. Zo kunnen we het onderste uit de kan halen!

Polaroid_2.png

LET'S CrEATE MAGIC

We gaan de diepte in met een deep dive sessie waarna ik vervolgens mijn magie loslaat op jouw bedrijf. Ik stem op jou af zodat elk ontwerp perfect aansluit op jou en je business. Zo kan jij met trots naar buiten treden en weer gaan stralen!

Polaroid_3.png

CElEbrATE!

De laatste stap is de implementatie & oplevering. We plannen een moment in waarop jouw nieuwe branding/website het daglicht mag gaan zien zodat jij jouw droomklanten kunt gaan aantrekken. Dit vieren we natuurlijk in stijl met een lanceringspost en een moment om te proosten!

Scherm­afbeelding 2023-09-28 om 13.58.15.png

Tailormade

Heb je een strategisch, conceptueel of visueel idee in gedachten en valt dit buiten mijn pakketten? Geen probleem, ik denk graag met je mee! Aan de hand van een open gesprek kunnen we kijken wat Studio Seren voor jou kan betekenen. Als het een match is ontvang je van mij een voorstel, speciaal op maat gemaakt voor jou! Laat bij het contactformulier weten dat je een tailormade pakket wilt.

bottom of page