top of page

SOUlFUl SERVICES

Vanuit flow laten we jouw bedrijf groeien en bloeien zodat je weer kan gaan stralen.

Illustratie van twee handen: samenwerken
stars.png

yOU DESErVE TO ShINE MOrE BrIGhTly ThAN EVEr BEfOrE lIkE A GlOWING STAr IN thE NiGhT Sky rADIATING ITS lIGhT ThrOUGhOUT ThE ENTIrE GAlAxy.

Pak mijn hand en ik neem je mee naar het volgende hoofdstuk in jouw unieke verhaal. Tijdens onze samenwerking achterhalen we wie jij écht bent in de kern. We werken samen aan een gloednieuwe versie van jouw bedrijf en wat jij in de wereld wil zetten, van binnen naar buiten.

 

 Zo kan jij jouw droomklanten gaan aantrekken en impact maken met jouw passende visuele verhaal. Door onze diepgaande samenwerking kunnen we de wereld mooier achter laten voor deze generatie en alle generaties die nog gaan volgen.

Design van een label voor duurzame huidverzorging
Illustraties op een iPad tablet
Illustratie van een zon

BrilliANT BrANDING

Heb je het gevoel dat er binnen jouw huisstijl geen harmonie meer is? Zie je door de kleuren de volledige regenboog niet meer? Zie je dat er door een overvloed aan (stijl)elementen geen eenheid meer door jouw merk vloeit?

Ik help je de rode draad te vinden en jouw branding tot een visueel geheel te laten samensmelten. Samen laten we jouw bedrijf weer stralen, zodat niemand meer om jou heen kan. Als jij een ondernemer bent die de wereld op een bewuste manier tegemoet wil treden en daarvoor luistert naar wat jouw intuïtie je wilt vertellen... Dan weet ik zeker dat wij een goede connectie zullen hebben! Ik ontwerp een branding die jouw essentie visueel weergeeft en weerspiegelt wie jij werkelijk bent, zodat je de klanten kan aantrekken die daarbij passen.

CONSCIOUS COpyWrITING

Steven, een creatieve ziel met een passie voor taal, schrijft met zijn intuïtieve kijk een gepersonaliseerd verhaal voor jouw bedrijf. Door de gevoelsmatige schrijfstijl wordt het mogelijk jouw klanten op een diepgaander niveau te raken met jouw unieke manier van werken. Daarvoor tunen we in op wat jou en jouw visie als ondernemer van de rest onderscheidt.​

Een pijl

Dit pakket wordt voor jou op maat gemaakt

Man met handen op zijn hart
Vrouw die een boek leest in een bloemenveld
Illustratie van een veer
Website design voor Aluwavu holistische conceptstore
Vrouw die met een laptop in het bloemenveld zit

WONDROUS WEBDESIGN

Zorg voor meer zichtbaarheid online zodat jij moeiteloos jouw unieke verhaal en aanbod kan gaan delen met de wereld. Ik ontwerp en bouw unieke én gebruiksvriendelijke & gepersonaliseerde websites. Ik zorg ervoor dat jij een verbluffende eerste indruk maakt bij jouw droomklanten.

 

Elke website wordt op maat gemaakt in WIX of Showit, afhankelijk van jouw wensen. Beide systemen zijn zeer gemakkelijk in gebruik zodat je zelf moeiteloos aanpassingen kunt aanbrengen.

Illustratie van een ster (Seren betekend ster in het Keltisch)

INTUITIVE WEBShOp

Je wilt een webshop die niet alleen praktisch is, maar ook laat zien wie jij bent en waar je voor staat! Naast het ontwerpen van websites ben ik ook gespecialiseerd in het bouwen van webshops in WIX en Shopify. Ik denk mee in de keuze voor een platform. De shop wordt zó ontworpen dat je bezoekers worden omgezet in betalende klanten door jouw unieke verhaal te vertellen en de producten te laten schitteren. Ik creëer de juiste sfeer door jouw branding consistent toe te passen op elke pagina. Zo krijgt jouw webshop een herkenbare uitstraling!

Website design voor Always Summer duurzame sieraden
Website design voor Always Summer duurzame sieraden
Illustratie van een planeet
Instagram design voor natuurlijke huidverzorging
Instagram template story
Illustratie van een ster

ShINE ON SOCIAlS

Je wilt een professionelere uitstraling, meer interactie en een grotere community op Insta. Maar hoe bereik je dat doel? Ik help je jouw branding door te trekken op Instagram voor meer structuur en een herkenbare look & feel.

 

We starten met een Deep Dive strategiesessie om te achterhalen wat je inhoudelijke wensen zijn en wat je wilt uitstralen op jouw socials. We ontwerpen unieke post & story templates, een krachtige bio en uitgesproken highlights. Als laatste ontvang je tips om je templates te implementeren en zelf door te voeren in de toekomst.

Scherm­afbeelding 2024-02-12 om 13.39.16.png
Illustratie van een stralende zon

IllUMINATING IllUSTrATIONS

Authentieke en persoonlijke illustraties die aansluiten bij jouw unieke verhaal. Illustraties zijn er in alle vormen en maten: van heel fijn en sierlijk tot krachtig en stoer. Ik ontwerp op maat iets wat het beste bij jouw onderneming aansluit. Je kan de illustraties gebruiken voor social media of je website. Maar natuurlijk ook voor specifiek drukwerk. Op deze manier zal jouw bedrijf nog meer opvallen!

Illustratie van bladeren en de maan

DUUrZAAM DrUkWErk

Heb jij een uniek analoog idee zoals custom canvas tasjes, een bedankkaartje voor jouw klanten of stickers die je kan uitdelen? Samen vinden we een manier om jouw idee om te toveren tot iets magisch! Wij kiezen altijd voor tijdloze designs en duurzaam drukwerk op gerecycled papier. Denk aan compostpapier, henneppapier of bierpapier. We kiezen samen de passende optie voor jou!

​✧ Kennismaking
✧ Deep Dive strategiesessie
✧ Brainstormsessie
✧ Een aantal unieke illustraties
✧ Drukwerk naar keuze
✧ Implementatie tips
✧ Illustratie guide

✧ Visitekaartjes
✧ Bedankkaartjes

✧ Flyers
✧ Stickers
✧ Verpakkingen

✧ Inzichtkaarten

✧ Cadeaubonnen
✧ Posters
✧ Templates

✧ Canvas tassen
✧ Ander tof idee? Laat het ons weten!

Investering & duur:

afhankelijk van de aanvraag

Investering & duur:

afhankelijk van de aanvraag

Polaroid met salie en gedroogde bloemen

DEEpEr CONNECTION

We plannen een kennismaking (online/offline) zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en om te kijken of er een match is van beide kanten. Een goede connectie zorgt voor open en eerlijke communicatie. Zo kunnen we het onderste uit de kan halen!

Polaroid van een vrouw die schrijft in het gras

LET'S CrEATE MAGIC

We gaan de diepte in met een deep dive sessie waarna ik vervolgens mijn magie loslaat op jouw bedrijf. Ik stem op jou af zodat elk ontwerp perfect aansluit op jou en je business. Zo kan jij met trots naar buiten treden en weer gaan stralen!

Polaroid van mensen die proosten

CElEbrATE!

De laatste stap is de implementatie & oplevering. We plannen een moment in waarop jouw nieuwe branding/website het daglicht mag gaan zien zodat jij jouw droomklanten kunt gaan aantrekken. Dit vieren we natuurlijk in stijl met een lanceringspost en een moment om te proosten!

Scherm­afbeelding 2023-09-28 om 13.58.15.png

Tailormade

Heb je een strategisch, conceptueel of visueel idee in gedachten en valt dit buiten mijn pakketten? Geen probleem, ik denk graag met je mee! Aan de hand van een open gesprek kunnen we kijken wat Studio Seren voor jou kan betekenen. Als het een match is ontvang je van mij een voorstel, speciaal op maat gemaakt voor jou! Laat bij het contactformulier weten dat je een tailormade pakket wilt.

bottom of page